ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΘΕΡΙΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ 2022 - ΠΜΣ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ.

Monday 06 Ιουνίου 2022 ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ

Σας ενημερώνουμε ότι το Διιδρυματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Διδακτική και Μεθοδολογία των Μαθηματικών» διοργανώνει :

Διαδικτυακό Θερινό Σχολείο που θα πραγματοποιηθεί από Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022 έως Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022.

 Όσοι προπτυχιακοί φοιτητές του τμήματος Μαθηματικών επιθυμούν να συμμετάσχουν θα πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση που θα βρουν στον ακόλουθό σύνδεσμό μέχρι την Κυριακή 12 Ιουνίου 2022.

H διαδικασία των αιτήσεων εγγραφής ολοκληρώθηκε

Κάθε ενδιαφερόμενος πρέπει να δηλώσει 6 προτιμήσεις από τις προσφερόμενες ομάδες εργασίας και θα λάβει μέρος σε 4 από αυτές. Οι θέσεις για τους προπτυχιακούς φοιτητές είναι περιορισμένες.
Όσοι και όσες έχουν παρακολουθήσει μαθήματα Διδακτικής, Ιστορίας και Φιλοσοφίας των Μαθηματικών στο πλαίσιο των προπτυχιακών σπουδών τους έχουν προτεραιότητα.

Κάθε ομάδα εργασίας θα απαρτίζεται από 15 έως 20 συμμετέχοντες. Αν υπάρξει μεγάλος αριθμός αιτήσεων συμμετοχής σε κάποια ομάδα, προτεραιότητα θα δοθεί στους συμμετέχοντες που θα έχουν δηλώσει σε υψηλότερη θέση προτίμησης την συγκεκριμένη ομάδα. 

Στο τέλος του Θερινού Σχολείου στους συμμετέχοντες θα δοθεί σχετική βεβαίωση, με την προϋπόθεση ότι θα έχουν συμμετάσχει πλήρως στις τέσσερις ομάδες εργασίας.

Πληροφορίες για τις ομάδες εργασίας και το περιεχόμενό τους μπορείτε να βρείτε στον σύνδεσμό που ακολουθεί

Ομάδες Εργασίες Θερινού Σχολείου

 

Η εγγραφή σας είναι δωρεάν

 

Για πληροφορίες: educsec@math.uoa.gr

Επιτροπή Θερινού Σχολείου

 

Δέσποινα Πόταρη
Καθηγήτρια ΕΚΠΑ

Δήμητρα Χριστοπούλου
Αναπ. Καθηγήτρια ΕΚΠΑ

Χρυσαυγή Τριανταφύλλου
Επικ. Καθηγήτρια ΕΚΠΑ